Minecraft

PCPEGI 7Sandbox

Release date: 18-11-2011

Ben jij een echte surviver, of wil je graag de grootste creaties bouwen, dat kan je allemaal laten zien in Minecraft. Join de Gammax Discord en vind andere Minecraft spelers om te survivallen of minigames te spelen! Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te houden voor Minecraft nieuws en aankomende events!

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties.

Game informatie

Minecraft is sinds de release in 2009 een van de meest populaire sandbox-games. In Minecraft kun je bouwen, grondstoffen verzamelen en monsters verslaan. De mogelijkheden in Minecraft zijn zowat eindeloos. Je kunt alleen in een wereld spelen, maar ook met vrienden een eigen survival wereld starten met als doel een eindbaas te verslaan, zolang mogelijk te overleven of een wereld op te bouwen met de coolste bouwwerken. Wil jij weten wat voor nieuwe dingen de laatste update bevat klik dan hier.

Minecraft wordt steeds uitgebreider en heeft ook vele online servers, waar zelfs andere spellen worden nagemaakt die je dan in Minecraft kan spelen. Denk aan PixelMon, een minecraft versie van Pokémon. Verder zijn er ook populaire servers, zoals Hypixel.net waarbij je minigames kunt spelen zoals skywars, waar je begint op een zwevend eiland met een beperkt aantal items en als laatste over moet blijven. Bekijk hieronder de allereerste Minecraft Gameplay Trailer:

Menu