Gammax Release Alert #5

Deze week in de Gammax Release Alert:

My time at sandrock – donderdag 26 mei

Reis naar de woestijn gemeenschap Sandrock en neem de rol aan van een jonge bouwer. Gebruik je toolsets om middelen te verzamelen, machines te bouwen en je vervallen werkplaats om te toveren in een goed geoliede productiefaciliteit om de stad te redden van de economische ondergang!  My time at Sandrock komt 26 mei uit op Steam!

Sniper elite 5 – donderdag 26 mei

De award-winning franchise is terug met een nieuw deel! Dit deel bevat oude en nieuwe elementen. De X-ray killcam is weer terug en Sniper Elite 5 bevat een nieuwe gamemode “Invasion” waarin je een level joint die iemand anders aan het spelen is! Genoeg om naar uit te kijken dus! Sniper Elite 5 komt 26 mei uit voor de PS5, PS4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC!

Kao the kangaroo – vrijdag 27 mei

Wie herinnert zich Kao the Kangaroo nog? Dit spel kwam voor het eerst uit in het jaar 2000 voor de Playstation 1! Deze week wordt de reboot van de series gereleased! De release van Kao the Kangaroo is op vrijdag 27 mei voor de PS4, PS5, Xbox Series X en S, Xbox One en PC!

PAC-MAN Museum+ – vrijdag 27 mei

PAC MAN fans opgelet, speel een collectie van 14 verschillende PAC-MAN games en bouw jouw eigen arcadehall in PAC-MAN Museum+ die gereleased wordt op vrijdag 27 mei voor PC, Switch, PS4 & Xbox One. Bekijk hieronder de trailer:

 

 

Volg ons op onze socials

Meer nieuws voor jou

Release Alert December

December, de laatste kalendermaand, is vrijwel altijd eentje met weinig releases. Dit komt voornamelijk omdat de meeste ontwikkelaars het allemaal…
Lees verder

Canis Majoris

Het was een turbulente tijd voor fans van The Witcher Franchise. In dezelfde week dat er werd aangekondigd dat Henry…
Lees verder