Gaming & Esports Center

De ontmoetingsplek voor de gaming community! Ruim 70 high-end gaming pc’s en 25 consoles zoals de PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox.

Plan je route

Kurhausweg 2A, Den Haag (Scheveningen)

Klik hier voor een actuele routebeschrijving via Google Maps. Kom je met het OV? Klik hier om je route te plannen met 9292.

Openingstijden

Maandag: 14:00 – 00:00
Dinsdag: 14:00 – 00:00
Woensdag: 12:00 – 00:00
Hemelvaartsdag (donderdag): 11:00 – 00:00
Vrijdag: 14:00 – 02:30
Zaterdag: 11:00 – 02:30
Zondag: 11:00 – 00:00

Tarieven

Entree € 5
Inclusief onbeperkt Coca Cola Freestyle drinks!

Gaming € 5
Per persoon, per uur – onbeperkt gamen

Een plek voor de community

Gammax Gaming & Esports Center, een eerste in zijn soort in Nederland, bevindt zich naast het Pathé bioscoopcomplex en boven de McDonald’s in Scheveningen. Het center van 2 verdiepingen is vanaf de grond af op maat gebouwd met één doel voor ogen: de beste plek bieden om te gamen en je favoriete esports titels bekijken.

Dompel je onder in de gamewereld van Gammax met 70 topklasse pc’s en meer dan 25 consoles voor ultiem gameplezier. Verder kunnen we je voorzien van verschillende snacks en kan je de tofste gaming lifestyle producten kopen in onze fysieke winkel.

Zien we je snel bij Gammax in Scheveningen? Blijf op de hoogte van events en nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 😉

Gamen brengt ons samen, en door gamen ontstaan er vriendschappen.

#gammax #friendsforlife

2 verdiepingen

Ruim 535m2 aan ultiem speelplezier verdeeld over 2 verdiepingen in het Pathé Scheveningen bioscoopcomplex op de Kurhausweg.

Epic setups

Ruim 70 epische gaming pc’s en 25 gaming consoles. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud en van nieuwe tot retro gametitels!

Volle agenda

Iedere week een volle agenda in Gammax! Diverse dagelijkse side-events, weekend tournaments en de ‘Gammax Season League’. We got ya!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van give-aways, nieuws, events en meer!

Volg het laatste nieuws

Gammax Partners

Menu