Gaming & Esports Center

De ontmoetingsplek voor de gaming community! Ruim 65 high-end gaming pc’s, 25 consoles zoals de PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox en 4 professionele Formule 1 simracers!

Plan je route

Kurhausweg 2A, Den Haag (Scheveningen)

Klik hier voor een actuele routebeschrijving via Google Maps. Kom je met het OV? Klik hier om je route te plannen met 9292.

Openingstijden

Maandag: 17:00 – 00:00
Dinsdag: 17:00 – 00:00
Woensdag: 12:00 – 00:00
Donderdag: 17:00 – 00:00
Vrijdag: 14:00 – 02:30
Zaterdag: 11:00 – 02:30
Zondag: 11:00 – 00:00

TARIEVEN

Game Pass € 25 p/p
Ongelimiteerd gamen op alle gaming pc’s, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox én Simracers, van opening tot sluitingstijd! (Geldig op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag)

Uurtarieven 
Ongelimiteerd gamen op alle gaming pc’s, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox én Simracers! Het 1e uur betaal je € 10, het 2e uur betaal je € 7,50, het 3e uur betaal je € 5, het 4e uur betaal je € 2,50. (Geldig op maandag, dinsdag en donderdag)

Studententarief, € 18,75 p/p
Ongelimiteerd gamen op alle gaming pc’s, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox én Simracers, van opening tot sluitingstijd onbeperkt gamen op alles! (Alleen geldig op vertoon van je studentenpas en alleen op de dagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag)

Een plek voor de community

Gammax Gaming & Esports Center, een eerste in zijn soort in Nederland, bevindt zich naast het Pathé bioscoopcomplex en boven de McDonald’s in Scheveningen. Het center van 2 verdiepingen is vanaf de grond af op maat gebouwd met één doel voor ogen: de beste plek bieden om te gamen en je favoriete esports titels bekijken.

Dompel je onder in de gamewereld van Gammax met 70 topklasse pc’s en meer dan 25 consoles voor ultiem gameplezier. Verder kunnen we je voorzien van verschillende snacks en kan je de tofste gaming lifestyle producten kopen in onze fysieke winkel.

Zien we je snel bij Gammax in Scheveningen? Blijf op de hoogte van events en nieuws en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 😉

Gamen brengt ons samen, en door gamen ontstaan er vriendschappen.

#gammax #friendsforlife

2 verdiepingen

Ruim 535m2 aan ultiem speelplezier verdeeld over 2 verdiepingen in het Pathé Scheveningen bioscoopcomplex op de Kurhausweg.

Epic setups

Ruim 70 epische gaming pc’s en 25 gaming consoles. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud en van nieuwe tot retro gametitels!

Volle agenda

Iedere week een volle agenda in Gammax! Diverse dagelijkse side-events, weekend tournaments en de ‘Gammax Season League’. We got ya!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van give-aways, nieuws, events en meer!

Volg het laatste nieuws

Release Alert December

December, de laatste kalendermaand, is vrijwel altijd eentje met weinig releases. Dit komt voornamelijk omdat de meeste ontwikkelaars het allemaal…
Lees verder

Gammax Partners