Games

Gammax Game Library

Bekijk hier de gamecollectie van Gammax, hieronder vind je één van de vele games die je kunt spelen bij Gammax in Scheveningen, suggesties voor nieuwe games zijn welkom! Voor sommige games is een eigen account nodig om in te loggen, maar voor de meeste games hebben wij een spelersaccount ter beschikking voor je.

Klik op een game voor meer info!

 

Filters

Welcome to the world of gaming

Gammax staat voor de ontwikkeling van grassroots Esports in Nederland. Onze missie is om Nederland als geheel te verbinden met de toekomst van entertainment en op een unieke en verrijkende manier fans en gamers bij elkaar brengen.

Met ambitieuze plannen bouwen we aan de toekomst! Lokale communities opbouwen en laten groeien via onze gaming experience centers. Samenwerken met de grootste merken van de game-industrieel organiseren we speciale evenementen en diverse esports toernooien. Thuis ga je de strijd aan via diverse game challenges op het Gammax Online Esports Platform en creëer je identiteit met lifestyleproducten uit onze fysieke winkel bij Gammax Scheveningen (Opening Soon!) of webshop.

Menu