Events

Gaming & Esports Events

Bekijk alle lopende, aankomende en recente Gaming & Esports-toernooien, evenementen en competities. Wij hosten online events en fysieke events in ons center in Scheveningen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! See you soon 😉

free

McDonald’s Battle of The Gamers

Iedere donderdag kan jij de uitdaging aangaan in verschillende games, zoals Mario Kart, FIFA, Fortnite en ga zo maar door!
Datum: Elke donderdag
Tijd: Vanaf 19:30 uur
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event
free

FIFA Clubs Toernooi (PS5)

FIFA FANS OPGELET! Zaterdag 9 juli organiseren wij vanaf 13:30 het Gammax FIFA 22 toernooi met clubs! Ben jij ready voor de kick-off?
Datum: 9 juli
Tijd: 13:30-19:00
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

BeNeDota Toernooi

BeneDota organiseert het allereerste Gammax Dota 2 toernooi! Wil jij kans maken op een AMD Ryzen 7 5800x? Doe dan 23 juli mee en win!
Datum: 23 juli
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

Gaming Lifestyle & Merch

Ben je op zoek naar leuke game of filmkleding? Dan zit je hier goed, bij de Gammax Webshop bestel je snel en gemakkelijk de tofste kleding en accessoires. Naast T-shirts, Sweaters en Hoodies zijn er ook Petten, diverse Tassen, Portemonnees, Sieraden en meer beschikbaar. Kijk nu snel naar onze uitgebreide collectie en ga voor Maximum Style met kleding en accessoires hier uit de Gammax Shop!