Privacybeleid

Gammax Privacybeleid Website

Bij Gammax verwerken wij gegevens van jou. Jouw privacy is daarbij voor ons van groot belang. Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In het privacybeleid leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw gegevens. Om het voor jou overzichtelijk te houden, vind je per dienst van Gammax een privacybeleid. De informatie die wij hebben verschilt namelijk per type bezoeker en dienst. Gammax kent de volgende diensten:

Van tijd tot tijd kan privacybeleid gewijzigd worden. Let dus altijd goed op de data van het privacybeleid en check regelmatig of er een nieuwe versie is.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens?

Gammax Nederland B.V is de verantwoordelijke voor het verwerken van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Gammax Nederland B.V.
Ten Hagestraat 9
5611 EG Eindhoven

KvK-nummer: 81892748

Btw-identificatienummer: NL862260048801

Verwerking van gegevens op de website

Account
Bij het aanmaken van een account moet je informatie over jezelf opgeven en beveiligingsgegevens invullen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Wij bewaren de opgegeven informatie in je account zodat je dit niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Wij bewaren deze informatie totdat je het account opheft. Inactieve accounts worden door ons na 7 jaar verwijderd.

Klantenservice
Door middel van ons contactformulier kun je ons berichten sturen om onder meer vragen te stellen, aanvragen te doen, klachten in te dienen en afspraken te maken. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres en het telefoonnummer en mogelijk aanvullende gegevens indien deze zijn opgenomen in het berichtenveld in het formulier. Deze gegevens hebben wij nodig om contact met je op te kunnen nemen en jouw bericht zo goed mogelijk in behandeling te kunnen nemen. Wij bewaren deze informatie ook niet langer dan noodzakelijk, afhankelijk van de aard van het contact met onze klantenservice, en zal daarna door ons worden verwijderd.

Gegevens van kinderen
Het is niet onze intentie om gegevens te verzamelen van kinderen. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders of voogd. Wij kunnen echter niet altijd de leeftijd controleren. Wij raden ouders en voogden dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Mochten hier onduidelijkheden of vragen over zijn, dan kan er contact worden opgenomen via het contactformulier.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat deze bedrijven zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacybeleid.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google tevens de IP-adressen anonimiseren.

Op onze website maken wij ook gebruik van Facebook-pixel. Dit is een stukje code die de effectiviteit van advertenties kan meten en inzicht geeft in de activiteiten van bezoekers op de website. Op deze wijze kunnen wij er voor zorgen dat jij relevante advertenties te zien krijgt naar aanleiding van jouw activiteit op onze website. Wil je dit niet? Dit kun je zelf gemakkelijk wijzigen in je Facebookaccount bij privacy instellingen. Verder maken wij geen gebruik van geautomatiseerde besluiten en profilering.

Delen van jouw persoonsgegevens

Wij geven je persoonsgegevens in beginsel niet aan andere bedrijven of instellingen, tenzij wij dit wettelijk verplicht zijn. Let wel op de sociale media buttons op onze website. De beheerders van deze externe diensten verzamelen ook je persoonsgegevens, maar daar hebben wij geen zicht op. Lees dus ook hun privacybeleid. Wij verwerken jouw gegevens verder niet buiten de EU/EER.

Beveiliging van jouw gegevens

Wij treffen de benodigde beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen. Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, wordt toegang tot persoonsgegevens afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Welke rechten heb je?

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij van jou hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage krijgen in jouw persoonsgegevens
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens
  • Verzoeken om de verwerking van jouw gegevens te beperken
  • Het laten verwijderen van jouw gegevens
  • Het recht om vergeten te worden
  • Een klacht indienen
  • Het intrekken van eerder gegeven toestemming voor verwerking van jouw gegevens

Jouw verzoeken zullen wij altijd in behandeling nemen en uitvoeren, tenzij wij dat niet kunnen of mogen vanwege wet- en regelgeving.

Vragen of klachten?

Heb je vragen of klachten over ons privacybeleid? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Let er wel op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon delen, aanpassen of verwijderen.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen of dat wij jouw gegevens niet op de juiste manier verwerken, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Menu