BeGanked streaming partner van Gammax

Marcel Donker beter bekend als BeGanked is streaming partner van Gammax.

Over BeGanked

BeGanked is een twitch streamer met een grote drive om engaging content te creëren voor zijn viewers. Hij heeft de ambitie om zijn community steeds verder uit te bouwen. Marcel streamt vanaf april 2021. Hij streamt 4 dagen per week (ma/wo/vr/zo) en dan voornamelijk Valorant, maar past zijn content altijd aan op de kijkbehoefte van zijn viewerbase. Zo is hij laatst begonnen met Fall Guys te streamen. Ook organiseert hij leuke evenementen met de community en speelt hij vaak samen met zijn kijkers. BeGanked is erg sociaal en houdt ervan om actief te zijn met zijn chat.

BeGanked heeft op 12 juni een Community Day gehouden bij Gammax, waar hij zijn kijkers voor het eerst heeft ontmoet en voor de fun Valorant heeft gespeeld. Normaliter doen zij dit alleen op de Twitch-stream, maar dit was natuurlijk veel leuker! Marcel vond deze dag top en was  zeer te spreken over Gammax en haar medewerkers.

WINNEH NOU

Wat houdt deze samenwerking in?

Samen met BeGanked en zijn crew gaan we Valorant toernooien en meer community days organiseren. Daarnaast komt BeGanked weleens streamen bij Gammax zelf en nog veel meer!

Ben je benieuwd naar BeGanked zijn content en wil je kans maken op leuke goodies & prijzen ? Kijk dan een keer naar zijn Twitch-stream en doe gezellig een potje Valorant mee! Tip: Join de Discord van BeGanked om altijd op de hoogte te blijven van aangepaste streamtijden.

Streamschema

  • Maandag – 19:00 tot 22:00
  • Woensdag – 19:00 tot 22:00
  • Vrijdag – 19:00 tot 22:00
  • Zondag 12:00-17:00

Speel jij zelf ook Valorant en ben je Iron t/m Platinum, doe dan mee met de Mager Strijd! Van 25-28 augustus host BeGanked dit online toernooi! De halve finale en Grand Finale wordt live gespeeld bij Gammax! Schrijf je nu alleen of met je team in via deze link!

Discord – Instagram  – TikTok – Twitter – TwitchYouTube – Website

 

GAMMAX BEGANKED Community Day 12 juni Aftermovie

 

Foto Galerij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op onze socials

Meer nieuws voor jou

Release Alert December

December, de laatste kalendermaand, is vrijwel altijd eentje met weinig releases. Dit komt voornamelijk omdat de meeste ontwikkelaars het allemaal…
Lees verder

Canis Majoris

Het was een turbulente tijd voor fans van The Witcher Franchise. In dezelfde week dat er werd aangekondigd dat Henry…
Lees verder