Release alert – Oktober

Overwatch 2

Overwatch is nog altijd een gigantische game met een grote community. Toen Overwatch 2 werd aangekondigd kwam er dan ook een backlash vanuit deze community. De meesten waren met name niet te spreken over het feit dat ze al hun cosmetische items kwijt raakte tijdens de switch naar de volgende release. Blizzard heeft echter nu aangekondigd dat je kan spelen met je skins op de volgende release, daarnaast is het ook nog eens een free to play game geworden! Ga jij de game gratis claimen via Battle.net?

Overwatch komt uit op 4 Oktober 2022 (pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch)

 

A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Innocence was de grootste verassing van het jaar 2019. De relatief onbekende single player game ging door het pakkende verhaal en de goede mix tussen horror en een verhaallijn helemaal viraal. De oorspronkelijke game speelt zich af in Aquitaine, Frankrijk tijdens de 14de eeuw tijdens de honderd jaar durende oorlog. Je volgt Amicia en haar kleinere zieke broertje Hugo die soldaten en gigantische hoeveelheden ratten die de pest meedragen ontvluchten. In de vervolg game Requiem zijn Amicia en Hugo aan t reizen naar een mysterieus eiland in Zuid-Frankrijk om op zoek te gaan naar een geneesmiddel voor Hugo’s ziekte. Als deze game ook maar de helft is van zijn voorganger, is deze game het helemaal waard.

A Plague Tale: Requiem wordt gereleased op 18 Oktober 2022 (pc, PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch)

Gotham Knights

Gotham Knights is een game die zich afspeelt rondom Gotham, de fictieve stad waarin de meeste DC Comics zich afspelen. Nadat Batman dood wordt verklaard volgens de media, focust de game zich op zijn metgezellen. Nightwing, Batgirl, Robin & Red Hood proberen de gerechtigheid en orde terug te brengen in de stad na de doodsverklaring van Batman terwijl ze onderzoek doen naar Batman’s mysterieuze verdwijning. Hoewel deze game staat gelabeld als een single player is het ook mogelijk om co-op te spelen zonder dat het invloed heeft op elkaars progressie in de game. Je kan spelen als alle 4 de karakters met ieder zijn unieke speelstijl. Kan jij het mysterie kraken?

Gotham Knights is verkrijgbaar vanaf 21 oktober 2022 (pc, PS5, Xbox Series X|S)

Scorn

De game Scorn is wellicht één van de meest lugubere grotere games die in een lange tijd is gemaakt. Deze single player game speelt zich af in een alternatieve wereld waarbij de speler wakker wordt en moet bivakkeren door een vervallen beschaving. Deze beschaving is “een mengsel tussen machine en vlees” wat resulteert in een game die niet geschikt is voor spelers die snel bang zijn.

Scorn komt uit op 21 oktober 2022 (pc, Xbox Series X|S)

Call of Duty Modern Warfare II

Ten slotte de grootste release van deze maand, Call of Duty Morden Warfare II. Ondanks dat deze game dezelfde naam heeft als de release van 2009, is het geen remake of een remaster. Call of Duty Modern Warfare II is de nieuwste COD game die vanaf dag één al komt met een gloednieuwe campagne. Daarnaast is ook Warzone weer van de partij zijn. De nieuwste COD game zal dan ook weer vanouds voelen maar dan met nieuwe innovaties. Wil je deze versie echter eerst uitproberen voordat je hem koopt? Kom dan langs bij Gammax! Na de release is ook COD Modern Warfare II speelbaar bij ons!

Call of Duty Modern Warfare II komt uit op 28 Oktober 2022 (pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S)

Volg ons op onze socials

Meer nieuws voor jou

Release Alert December

December, de laatste kalendermaand, is vrijwel altijd eentje met weinig releases. Dit komt voornamelijk omdat de meeste ontwikkelaars het allemaal…
Lees verder

Canis Majoris

Het was een turbulente tijd voor fans van The Witcher Franchise. In dezelfde week dat er werd aangekondigd dat Henry…
Lees verder