Criminalsorg officieel partner van Gammax

Criminalsorg

 

Criminalsorg is sinds maart 2022 een officiële eventpartner van Gammax, samen organiseren we diverse events zoals: APEX, Call of Duty & Valorant toernooien.

 

Over Criminalsorg

Criminalsorg is  in 2018 opgericht door een vriendengroep om een gaming community op te zetten waar er ook een Esportsteam uit voort kon vloeien om mee te doen met toernooien.

Uit de kern van Rising Souls zijn de Criminals geboren, een Esports organisatie die zich inzet op alle lagen van de Call of Duty community waar respect en waardering de boventoon voeren. Inmiddels is Criminals uitgegroeid tot de meest veelzijdigste esports en gaming organisatie in de Benelux. Door de verschillende samenwerkingsverbanden die wij hebben gesloten zijn wij de marktleider als meest ondersteunende organisatie om je als speler te meten in de Esports wereld.

Wat spelen zij allemaal?
De focus ligt op Call of Duty op verschillende lagen. Zo heeft Criminals casual gamers in huis die Warzone en Multiplayer spelen, maar ook gamers die competitieve willen spelen. Zo hebben zij een GameBattles team en doen zij ook geregeld mee met toernooien. Verder wordt er ook Apex Legends gespeelt, en andere diverse games.

 

DiscordFacebook – InstagramTikTokTwitchTwitterYouTubeWebsite

Aftermovie Criminals x Gammax Vanguard Toernooi

 

FOTOGALERIJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op onze socials

Meer nieuws voor jou

Release alert – Oktober

Nieuwe maand betekent nieuwe releases. In oktober staan er weer een paar grote titels op de planning. Denk aan Overwatch…
Lees verder