Apex Legends

Battle RoyaleFPSPCPEGI 16PlaystationXBOX

Release date: 4-2-2019

Enhance your gameplay at Gammax! APEX Legends is te spelen bij GAMMAX op de Game PC’s & Playstation 5! Wordt jij de volgende APEX Legend? Join de discord, vind andere APEX spelers en vorm een legendarische squad! Meer informatie over APEX vind je hieronder.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 16 jaar mogen geen PEGI 16+ spellen spelen.

Events voor Apex Legends

Game informatie

APEX Legends is een free-to-play met de gamemodes Battle-royale en Arena mode, kies uit meer dan 20 legends met elk hun unieke abilities en strijd voor de winst. Speel de populaire modus Battle-Royale, waarbij je met 60 spelers wordt gedropt in een wereld en als laatste team moet overblijven. Verzamel wapens en items om je voordeel op te doen van verschillende zeldzaamheden van common tot aan legendary!

Om de zoveel tijd wordt de cirkel waar je in moet blijven kleiner. In APEX heet dit the Ring, als je hier buiten blijft krijg je damage en kan het zomaar game over worden. Hoe kleiner the Ring hoe meer schade je oploopt.

APEX wordt ondergedeeld in seizoenen die rond de 3 maanden duren. Elk seizoen kun je een nieuwe legend verwachten. Het huidige seizoen (13)  heet Saviors, waarin de nnieuwe Legend Newcastle is gereleased. Bekijk hieronder de gameplay trailer van dit seizoen.

APEX Legends: Saviors Gameplay Trailer

Arena Mode

Naast Battle-royale bevat APEX de gamemode Arena, waarbij je strijd in teams van 3v3. Verzamel materials om betere items te kopen of upgraden, en zorg net als bij battle-royale dat je als laatste team overblijft. Verken een groeiend aantal krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden. Bekijk hieronder de gameplay trailer van de ARENA mode.

 

Wist je dat APEX zich 30 jaar later afspeelt in de wereld van Titanfall, een spel dat eerder in 2014 werd ontwikkeld door Respawn.