Fortnite

Battle RoyaleFPSPCPEGI 12PlaystationXBOX

Release Date: 21-07-2017

Speel Fortnite binnenkort bij Gammax Scheveningen en ga voor de Victory Royale op de PC, Playstation of XBOX! Join de discord om andere fortnite spelers te ontmoeten en houd de socials in de gaten om op de hoogte gehouden te worden voor aankomende fortnite-events.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 12 jaar mogen geen PEGI 12+ spellen spelen.

Events voor Fortnite

Fortnite Party

Zondag 5 juni van 12:00 uur - 16:00 uur organiseren wij de tweede editie van de Fortnite Party. Kom gezellig bij Gammax gamen voor een gereduceerd tarief, maak kans op leuke Fortnite goodies waaronder V-Bucks, bekijk Fortnite streams op onze tv's en nog veel meer!
Datum: 5 juni
Tijd: Van 12:00 uur tot 16:00 uur
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

Fortnite Party

Zondag 3 april van 12:00 uur - 16:00 uur organiseren wij een Fortnite Party. Kom gezellig bij Gammax gamen voor een gereduceerd tarief, maak kans op leuke Fortnite goodies waaronder V-Bucks, bekijk Fortnite streams op onze tv's en nog veel meer!
Datum: 3 april
Tijd: Van 12:00 uur tot 16:00 uur
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

Gammax Grand Tournaments

Binnenkort organiseren wij bij Gammax grote toernooien. Je kunt open-invite toernooien verwachten, maar ook eindtoernooien waar je toegang tot moet winnen! Houd de socials en website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

Gammax Special Events

Binnenkort worden er bij Gammax elke maand speciale events gehouden, houd de socials en de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden!
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

Game informatie

Fortnite is een cartoonachtige shooter die bestaat uit 2 verschillende gamemodes: Save the World en Battle Royale, waarvan de laatstgenoemde het meest populair is. Fortnite is een cross-platform game, waardoor gamers op verschillende consoles samen kunnen spelen. Of je nu op de Playstation, XBOX, Nintendo Switch of PC speelt, je kunt samen met je vrienden in een party zitten.

Save the World
In de gamemode Save the World moet je zolang mogelijk met jouw squad de zombieplaag overleven, werk alleen of in een team aan verschillende missies om materialen te verzamelen en forten te bouwen die helpen de storm te bestrijden. Hieronder kun je de gameplay trailer bekijken:

 

Battle Royale
Fortnite steeg met de gamemode battle-royale in 2017 uit in populariteit boven andere shooters en behoort nu tot 1 van de meest gespeelde spellen wereldwijd. Doordat Fortnite cartoonachtig eruit ziet, is het spel toegankelijker voor kinderen. Verder staat Fortnite bekend om de vele leuke dansjes die je tijdens een potje kunt uitvoeren, denk aan de Floss en de Wiggle.

In Fortnite: Battle-royale is het de bedoeling dat je als laatste (team) overblijft. Verzamel de beste wapens, items en materialen om je voordeel op te doen. Je kunt jouw verdediging bouwen zoals muren en valstrikken. Wie als laatste overblijft wint het spel! Bekijk hieronder de Battle Royale gameplay trailer:

Menu