Fortnite

Battle RoyaleFPSPCPEGI 12PlaystationXBOX

Release Date: 21-07-2017

Speel Fortnite bij Gammax Scheveningen en ga voor de Victory Royale op de PC, Playstation of XBOX! Join de discord om andere fortnite spelers te ontmoeten en houd de socials in de gaten om op de hoogte gehouden te worden voor aankomende fortnite-events.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 12 jaar mogen geen PEGI 12+ spellen spelen.

Events voor Fortnite

Game informatie

Fortnite is een cartoonachtige shooter die bestaat uit 2 verschillende gamemodes: Save the World en Battle Royale, waarvan de laatstgenoemde het meest populair is. Fortnite is een cross-platform game, waardoor gamers op verschillende consoles samen kunnen spelen. Of je nu op de Playstation, XBOX, Nintendo Switch of PC speelt, je kunt samen met je vrienden in een party zitten.

Save the World
In de gamemode Save the World moet je zolang mogelijk met jouw squad de zombieplaag overleven, werk alleen of in een team aan verschillende missies om materialen te verzamelen en forten te bouwen die helpen de storm te bestrijden. Hieronder kun je de gameplay trailer bekijken:

 

Battle Royale
Fortnite steeg met de gamemode battle-royale in 2017 uit in populariteit boven andere shooters en behoort nu tot 1 van de meest gespeelde spellen wereldwijd. Doordat Fortnite cartoonachtig eruit ziet, is het spel toegankelijker voor kinderen. Verder staat Fortnite bekend om de vele leuke dansjes die je tijdens een potje kunt uitvoeren, denk aan de Floss en de Wiggle.

In Fortnite: Battle-royale is het de bedoeling dat je als laatste (team) overblijft. Verzamel de beste wapens, items en materialen om je voordeel op te doen. Je kunt jouw verdediging bouwen zoals muren en valstrikken. Wie als laatste overblijft wint het spel! Bekijk hieronder de Battle Royale gameplay trailer: