Super Smash Bros. Ultimate

FightingNintendo SwitchPEGI 12

Vecht voor de ultieme glorie met vechters uit veel populaire franchises! Speel binnenkort Super Smash Bros Ultimate op de Nintendo Switch bij Gammax! Vecht met of tegen vrienden en ontmoet andere spelers. Volg onze Instagram of houd de discord in de gaten om op de hoogte te houden worden voor Toernooien.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 12 jaar mogen geen PEGI 12+ spellen spelen.

Game informatie

In Super Smash Bros Ultimate vecht je tegen helden uit veel populaire franchises denk aan Super Mario, The Legend of Zelda, Pokémon en Final Fantasy. Super Smash Bros is een langlopende en populaire serie vechtgames. Je kunt de potjes zo chaotisch maken als dat je wil, met explosies, de hulp van andere Pokémons of zelfs Cucco de kip. Elke vechter heeft ook een Ultimate ability die je kunt activeren als je de Smash Bal bezit, heb jij ze allemaal al uitgeprobeerd? Bekijk hieronder de gameplay trailer van Super Smash Bros Ultimate.

 

Er worden ook om de paar maanden nieuwe vechters toegevoegd aan de game, dit jaar zagen we nieuwe vechters zoals Steve van Minecraft en Sora van Kingdom Hearts. Bekijk hier de nieuwste trailer.