PUBG

Battle RoyaleFPSPCPEGI 16

Release date: 23-03-2017

Blijf als laatste team over en ontvang het welverdiende Winner, Winner, Chicken Dinner! Join de Gammax Discord om op de hoogte gehouden te worden voor PUBG events en andere PUBG’ers te ontmoeten en te strijden voor het kippie! Binnenkort ook te spelen op de dikke Game PC’s van Gammax!

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 16 jaar mogen geen PEGI 16+ spellen spelen.

Events voor PUBG

Game informatie

PUBG is een battle-royale waarin je strijd met tot wel 100 spelers om als laatste speler of team over te blijven. In PUBG heb je verschillende soorten spel dat zich afspeelt in verschillende delen van de wereld, hierin moet je de beste wapens verzamelen, items en attachments voor op jouw wapens om je voordeel op te doen.

Zorg dat je binnen de cirkel blijft om onnodige schade op te lopen, ga vol de actie in door met de motor of auto door het land te scheuren of zoek een veilige plek op. Kies jouw tactiek en blijf als laatste (team) over om te winnen.

PUBG introduceert nieuwe updates en mappen, waaronder de laatste map Taego dat zich rond Korea afspeelt en nieuwe . Bekijk hieronder de trailer voor Taego.

 

De nieuwste update 14.1 is live gegaan met allerlei nieuwe mechanics zoals het kunnen oprapen van downed teammates, bekijk hieronder de video over de nieuwe patch!