Super Mario Party

Nintendo SwitchPartyPEGI 3

De Mario Party-serie heeft zijn overstap gemaakt naar het Nintendo Switch-systeem met extreem veel pret voor iedereen. De originele bordspelstijl is vernieuwd en bevat nu meer strategische elementen, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. Met de nieuwe spelstanden en minigames, gecombineerd met een traditionele bordspelstijl, kan het feestje altijd, overal en met iedereen beginnen. Let op: Super Mario Party is niet geschikt voor de Switch Lite.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties.

Game informatie

Super Mario Party heeft ook compleet nieuwe manieren om te spelen! Je speelt, net als bij de meeste traditionele bordspellen, met maximaal vier spelers en elke speler krijgt om en om de beurt, waarbij je zo snel mogelijk over het bord moet racen en naar sterren moet zoeken.

Verzamel net als in andere Mario Party games munten en sterren om te winnen. Nieuw in Super Mario Party is dat je jouw eigen route kunt bepalen, je kunt je naar links rechts onder of boven verplaatsen, je kunt dus zelfs een rondje maken om op het zelfde vakje te komen! Verder heeft elk karakter een unieke dobbelsteen: Zo kun je met sommige karakters 10 gooien 3 munten halen, of 50% kans op bijvoorbeeld 4! Op elk bord staan buddies, dat zijn andere karakters die jouw helpen om verder te komen. Je kunt gebruik maken van hun eigen unieke dobbelsteen en zij gooien zelf ook nog 1, 2 of 3! Genoeg nieuwe en verfrissende elementen dus!

Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen en genieten van de dynamische speelstijl, zoals in de Keetkamer. En voor de eerste keer in de serie kun je het opnemen tegen andere Mario Party-fans in een nieuwe online-minigamestand.

Super Mario Party Launch Trailer