Until Dawn

PEGI 18

Until Dawn is een interactief survival horrorspel ontwikkeld om meerdere keren te spelen, aangezien het onmogelijk is om in één keer alle mogelijke content te zien. Dit komt, omdat je tijdens de game verschillende keuzes kan maken die invloed hebben op het verhaal! Scroll verder voor meer informatie

Game informatie

 

Bonushoofdstuk

Ontrafel het verhaal het duistere verleden van de groep vrienden. Onderzoek wat er echt aan de hand is, doorsta nieuwe angstige momenten en ontdek zaken die van invloed zijn op het verloop van het verdere verhaal.

Acht vrienden keren na een jaar terug naar de berg waar twee vriendinnen verdwenen. De situatie wordt al snel onheilspellend.
In dit spannende avontuur moet je, verlamd door angst, moeilijke beslissingen nemen die het lot bepalen van elk lid van de groep.

• Dankzij het “vlindereffect-systeem’ zie je de gevolgen van al je keuzes.
• Je speelt als een van de acht vrienden. Wie er overleeft, is afhankelijk van jouw keuzes. Je kunt niets terugnemen of overdoen.
• Een complete Hollywood-cast, waaronder Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), bezorgt je de rillingen in ijzingwekkende situaties.