Wolfenstein: The New Order

PCPEGI 18

Wolfenstein: The New Order is een first-person shooter die zich af speelt in 1960, binnen een alternatieve geschiedenis waar nazi-Duitsland de Tweede Wereldoorlog wel won.

Game informatie

Wolfenstein: The New Order blaast de serie die het first-person shooter-genre heeft gecreëerd nieuw leven in. Wolfenstein biedt een diep spelverhaal boordevol actie, avontuur en first-person gevechten.

Intens, filmisch en in verbluffend detail weergegeven met de id Tech®-engine van id® Software, stuurt Wolfenstein spelers door heel Europa op een persoonlijke missie om de nazi-oorlogsmachine neer te halen. Infiltreer met de hulp van een kleine groep verzetsstrijders hun zwaarst bewaakte faciliteiten, vecht tegen hightech nazi-legioenen en neem de controle over superwapens die de aarde hebben veroverd – en daarbuiten.

De adembenemende decorstukken van Wolfenstein omvatten de bestorming van een fort aan het strand aan de Baltische kust, onderwaterverkenning, door spelers bestuurde nazi-oorlogsmachines en nog veel meer – allemaal gecombineerd om een ​​opwindende actie-avontuurervaring te creëren.

Supersnelle actie en spannend avontuur verweven in een strak tempo, super meeslepend spelverhaal met gedenkwaardige personages.

Ontdek een onbekende wereld die wordt geregeerd door een bekende vijand, een wereld die de geschiedenis heeft veranderd en verdraaid zoals jij die kent.
Breek in geheime onderzoeksfaciliteiten en zwaarbewaakte wapenvoorraad om je vernietigingsgereedschap te upgraden. Ervaar intense first-person gevechten terwijl je het opneemt tegen te grote nazi-robots, kolossale Super Soldiers en elite-schoktroepen.