FIFA 22

PEGI 7PlaystationSportXBOX

Release date: 01-10-2021

FIFA is één van de populairste sport games waarin je op vele manieren potjes voetbal kunt spelen. Trap binnenkort af in FIFA 22 bij Gammax op zowel Playstation als XBOX. Zien we jou op het veld? Houd onze Instagram of Discord in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van aankomende events en toernooien.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties.

Game informatie

De populairste sport game van dit moment heeft verder weinig introductie nodig. Deze editie van FIFA bevat dit jaar wel weer een aantal vernieuwingen, met name in gameplay. EA heeft dit jaar HyperMotion geïntroduceerd. Er zijn 22 profvoetballers die een wedstrijd tegen elkaar hebben gespeeld met een motion sensor pak aan. Dit zorgt voor dat een realistischere feeling in het spel met levensechte bewegingen. Bekijk hieronder hoe zij dat hebben gedaan.

 

Verder bevat FIFA 22 nieuwe aanvalstactieken, een vernieuwde spelerscarrière, een verbeterde en uitgebreidere Volta Football, straatvoetbal, met skill trees en vaardigheidsmeter. Hiermee kun je jouw karakter sterker maken in verdedigen en aanvallen. Er is dus genoeg nieuws te ontdekken in FIFA 22. Ook Ultimate Team is iets anders dan vorig jaar, de gamemode waar je jouw eigen team moet opbouwen door spelers te krijgen via pakketjes of te handelen op de transfermarkt.

Je krijgt nu geen punten voor winst in Division Rivals, waar je je skills meet tegen anderen, maar je behaalt mijlpalen met zeges. Ook is Division Rivals opgedeeld in seizoenen die 3 maanden duren, aan jou de taak om te bewijzen dat je keer op keer één van de beste bent! Bekijk hieronder de gameplay trailer van FIFA 22.