Street Fighter V

FightingPEGI 16Playstation

Release Date: 16-02-2016

Hadoken!

Vecht op de straten van verschillende landen wereldwijd in Street Fighter V! Binnenkort te spelen bij Gammax, leer alle combo’s en neem het op tegen de beste Street Fighters! Volg onze Instagram of houd de Discord in de gaten om op de hoogte te houden worden voor events en toernooien.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 16 jaar mogen geen PEGI 16+ spellen spelen.

Game informatie

In Street Fighter speel je 1-op-1 gevechten met keuze uit 16 karakters, met elk hun eigen moves en speciale abilities. Als je wilt weten hoe je welke moves kan activeren klik dan hier. Elk karakter heeft sterktes en zwaktes verdeeld in 5 categorieën: Power, Health, Mobility, Technique en Range. Het ene karakter doet dus meer damage, is wendbaarder dan de ander of kan van een grotere afstand schade aanrichten.

Nieuw in Street Fighter V is de V-Trigger, een speciale aanval die je activeert door Heavy Punch en Heavy Kick tegelijk in te drukken. Elk karakter heeft een unieke V-Trigger. Sommige vechters krijgen toegang tot een power-up die hun bewegingen of vaardigheden voor een beperkte tijd verbetert, anderen voeren een enkele supermove uit.

Bekijk hier de gameplay trailer voor Street Fighter V