Rocket League

PCPEGI 3PlaystationRaceSport

Release date: 07-07-2015

Rocket League, het voetbalspel met auto’s die zorgt voor hilarische momenten, chaos en de gekste gameplay! Kies jouw auto, pimp hem naar jouw smaak en ga één van de vele velden op in dit knotsgekke spel. Kan jij de Musty flick al? Join de Gammax Discord en vind andere Rocket Leaguers van jouw niveau! Binnenkort ook te spelen in Gammax Scheveningen, houd de Discord en Instagram in de gaten om op de hoogte gehouden worden voor aankomende Events en Toernooien. Wow, wow, wow, wow, chat uitgeschakeld voor 5 seconden!

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties.

Events voor Rocket League

Game informatie

In Rocket League speel je in de normale gamemode een potje voetbal met keuze uit verschillende auto’s die je volledig kan customizen met spray-paint, hoedjes, vlaggen en meer. Tik de bal aan met de auto’s en scoor in het doel van de tegenstander. Verzamel boosts om jouw auto nitro te geven en race nog even wat sneller om de bal extra vaart te geven of om andere auto’s te laten exploderen.

Speel alleen of in teams tot 3 spelers in een casual of ranked potje. Hoe dat er allemaal uitziet zie je in het filmpje hieronder!

 

Rocket League heeft nog meer game modes waaronder Rumble, waar je gebruik kan maken van de grappigste power-ups. Are you ready to Rumble?!

 

Niet zo een voetbalfan, geen probleem! In Rocket League speel je ook Hoops, knal de auto’s tegen de gigantische basketball en schiet ze in het netje!