Valorant

FPSPCPEGI 16

Release date: 02-06-2020

Hello Agent, ben jij ready om te presteren onder hoge druk. Het is tijd voor Reflection. Word jij de nieuwe Valorant Champion? Join de discord om met andere Valorant spelers te gamen en te klimmen in de rankings. Bij Gammax speel je Valorant binnenkort op hele dikke Game PC’s met monitoren die DyAC+ technology bevatten. Klik hier voor meer info over DyAC+.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificatie. Kinderen onder 16 jaar mogen geen PEGI 16+ spellen spelen. 

Events voor Valorant

Game informatie

De verrassing van de developers van Riot Games, die in 2019 met plannen kwamen om nieuwe spellen te ontwikkelen, waaronder de shooter Valorant. In Valorant kies je uit verschillende karakters (agents) met hun eigen skills en kenmerken en strijd met jouw team voor de overwinning. De main game mode is search & destroy, waarbij je een ronde wint door alle tegenstanders uit te schakelen of de bom (spike) plant of deactiveert. Speel in verschillende mappen met hun eigen unieke look en kenmerken.

Speel competitive of gamemodes voor de fun, zoals Spike Rush: een korte game mode met 7 rondes waarbij iedereen van het aanvallende team een Spike bij zich heeft of Replication, waar een team bestaat uit dezelfde agents, wat kan zorgen voor absolute chaos.

Elke periode van ongeveer 2 maanden verschijnt een nieuw seizoen, deze zijn opgedeeld in Episode’s en Acts. Bekijk hieronder de launch trailer van de Epiosde 5 Act I