Tekken 7

FightingPEGI 16Playstation

The best fights are personal! Strijd om de beste vechter te worden in Tekken 7, binnenkort ook te spelen bij Gammax Scheveningen. Volg onze Instagram of houd de Discord in de gaten om op de hoogte te houden worden voor events en Toernooien.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 16 jaar mogen geen PEGI 16+ spellen spelen.

16+

Monster Energy Fight Night! – Tekken 7

Iedere 2 weken op vrijdagavond is het Monster Energy Fight Night bij Gammax. Speel samen met de community spannende Fights en daag elkaar onderling uit. Koop alvast een ticket voor de editie van 10 februari 2023! Ben jij erbij?
Datum: 10 februari 2023
Tijd: 18:00 uur
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event
16+

Monster Energy Fight Night! – Tekken 7

Iedere 2 weken op vrijdagavond is het Monster Energy Fight Night bij Gammax. Speel samen met de community spannende Fights en daag elkaar onderling uit. Koop alvast een ticket voor de editie van 24 februari 2023! Ben jij erbij?
Datum: 24 februari 2023
Tijd: 18:00 uur
Locatie(s): Gammax Scheveningen
Bekijk event

Game informatie

Tekken is een van de populairste vechtspellen en de succesvolste reeks computerspellen van het Japanse bedrijf Namco. Sinds 1994 te spelen op Arcade-kasten en in 1995 kwam de eerste Tekken uit op de Playstation 1! Binnenkort komt ook Tekken 8 uit, deze staat gepland voor 2022.

In Tekken speel je in een 1-op-1 gevecht en win je door de tegenstander KO te slaan of schoppen. Er is ook een tijdslimiet, als de klok op 0 staat, wint degene met de meeste levens over. Kies uit meer dan 50 characters, waaronder hoofdpersoon Kazuya Mishima of oude bekende als Jin Kazama. Elk karakter heeft zijn eigen abilities die je kunt inzetten om de tegenstander te overtroeven. Bekijk hieronder de gameplay trailer van Tekken 7.