God of War

Action-adventurePEGI 18Playstation

Nadat hij wraak heeft genomen op de goden van Olympus, trekt Kratos naar het universum van de noordse goden en monsters. In deze meedogenloze nieuwe wereld moet Kratos vechten voor zijn leven en zijn zoon leren hoe hij moet overleven.

Game informatie

Grijp een tweede kans

Kratos is weer vader. Zijn zoon Atreus doet er alles aan om het respect van zijn vader te verdienen. In een nieuwe en levensgevaarlijke omgeving probeert Kratos zijn kenmerkende ongetemde woede te beheersen om een goede mentor en beschermer te zijn voor zijn zoon.

Reis door een duistere wereld vol angstaanjagende wezens

Het glanzende marmer en de rijke versieringen van Olympus liggen achter je. Verken de ongerepte wouden en bergen uit de noordse legenden, in een tijdperk vóór de Vikingen, en betreed een nieuw universum vol vreemde wezens, monsters en goden.

Beleef intense gevechten

De vrije camera in schouderperspectief brengt de woeste, onverschrokken gevechtsactie dichterbij dan ooit. De gevechten in God of War sluiten daardoor naadloos aan bij de noordse wezens waar Kratos de strijd mee aangaat: groots, ruw en gruwelijk. Het nieuwe wapen en de nieuwe vaardigheden passen perfect in de God of War-serie, terwijl de uitwerking van de conflicten het genre naar een hoger niveau tilt.

Bekijk hieronder de gameplay trailer van God of War