Mario Kart 8

Nintendo SwitchPEGI 3Race

Release date: 29-05-2014

Race met de sterren van Nintendo in Mario Kart 8. Race tegen je vrienden, familie of ontmoet andere coureurs. Speel de nieuwste racebanen of de banen uit de oude doos. Verzamel power-ups, pas op voor bananen op de weg en maak je vrienden gek met de welbekende Blue Shell, die altijd vlak voor de finish in de laatste ronde op je gebruikt wordt. tip: vergeet niet te zeggen dat het niks persoonlijks was! Speel Mario Kart 8 binnenkort bij Gammax en laat zien wie de snelste is!

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties.

Game informatie

In Mario Kart 8 race je met je favoriete Mario helden, kies jouw coureur, stel je racevoertuig samen en race er op los. Je kunt zelfs vliegen en onder water rijden.

In de vraagteken-blokken die je onderweg tegenkomt zitten power-ups om te zorgen dat je een plekje kan veroveren of verdedigen, zoals de Golden Mushroom, waarbij je constant je racevoertuig kan boosten, de Ster, waardoor je sneller rijdt en niet geraakt kan worden door power-ups van de tegenstander en nieuw in Mario Kart: De Crazy 8, waarbij je maar liefst 8 verschillende power-ups tot je beschikking hebt! Verzamel muntjes tijdens de race om sneller te gaan, drift door de bochten en ga voor de eerste plek.

In Mario Kart 8 kun je ook de battle mode spelen. Race in een vierkante map met ballonnen aan je voertuig en andere coureurs aan moet vallen met power-ups om te zorgen dat zij ballonnen verliezen. Het team dat als laatste coureurs heeft met ballonnen aan het racevoertuig wint! Hoe dat er allemaal uitziet zie je in het filmpje hieronder.