League of Legends

MOBAPCPEGI 12

League of Legends is uitgegroeid tot een van de populairste games wereldwijd, voor zowel casual gamers als de competitieve gamer met toernooien in heel veel landen die strijden voor een plekje op Worlds, het grootste eindtoernooi van League of Legends. Momenteel is het World Championship in Europa bezig, waar de beste teams van de wereld strijden voor de Summoner’s Cup, check het schema en kijk naar de games op lolesports.com

Ben jij ook ready om de beste te worden? Join de Gammax discord en vind League of Legends spelers van jouw rank of speel casual game modes. Binnenkort kun je jouw skills laten zien bij ons in Gammax Scheveningen! Welcome to the League of Gammax! Scroll verder voor meer informatie over League of Legends.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 12 jaar mogen geen PEGI 12+ spellen spelen.

Events voor League of Legends

Producten voor League of Legends

Game informatie

League of Legends is een door Riot Games ontwikkeld strategiespel in teamverband waarin twee teams van vijf champions het tegen elkaar opnemen om de basis van de ander te vernietigen. De regel is erg simpel, vernietig als eerste de Nexus van het andere team die zich in het hart van de basis bevindt en je wint, maar om daar te komen zal je de tegenstander moeten overtroeven, torens slopen en de juiste beslissingen nemen. Werk samen met je team en maak strategische keuzes, wordt sterker naarmate het spel vordert door te levelen en items te kopen en baan je een weg naar de overwinning.

Bekijk hieronder de gameplay trailer voor League of Legends.

 

League of Legends heeft nog meer game modes, waaronder:

ARAM – In ARAM speel je een willekeurige champion en strijd je in teams van 5 met als doel om de basis te vernietigen, je kan alleen niet terug naar de basis om extra items te kopen, wat meestal zorgt voor meer team gevechten. ARAM is geen competitive gamemode, maar dat betekent niet dat niemand wil winnen, want je strijd toch om de eer!

Teamfight Tactics – Teamfight Tactics is een League of Legends variant van een auto-battle game, waarbij je een team opbouwt van verschillende champions die automatisch de strijd aan gaan met de tegenstander. Verzamel muntjes om meerdere van dezelfde champion te kopen, geef ze items of vind champions van dezelfde klas om ze sterker te maken of een speciale boost te geven, blijf als laatste over van de 8 om te winnen. Bekijk hieronder de gameplay trailer voor Teamfight Tactics.

 

RGM – League of Legends introduceert om de zoveel tijd een RGM (Rotating Game Mode), waarin verschillende soorten fun-game modes tijdelijk speelbaar zijn. Voorbeelden zijn One-for all, waarin iedereen in het team dezelfde Champion speelt en de populairste game-mode URF, waarin je abilities kan spammen, wat zorgt voor absolute chaos in elk potje.