Rainbow Six: Siege

FPSPCPEGI 18

Release date: 26-11-2015

Kies uit een ruim assortiment van 60 operators en ga de strijd aan in Rainbow Six: Siege. Join de discord om andere gamers te ontmoeten en een potje Rainbow 6 mee te spelen. Rainbow Six: Siege is binnenkort ook te spelen op de dikke Game PC’s van Gammax!

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 18 jaar mogen geen PEGI 18 spellen spelen.

Events voor Rainbow Six: Siege

Producten voor Rainbow Six: Siege

Game informatie

Rainbow Six: Siege is een first-person schietspel, waarin spelers veel verschillende operators van het Rainbow-team gebruiken. Operators hebben verschillende wapens en gadgets. De operators zijn verdeeld in aanvallers en verdedigers. Spelers hebben ook toegang tot een “Recruit”-operator die kan kiezen uit een flexibeler assortiment apparatuur ten koste van een unieke gadget of de mogelijkheid om hun wapen aan te passen.

Er zijn veel verschillende multiplayer game modes, waaronder Hostage, Bomb, Secure Area, Tactical Realism, waarvan de competitive game mode Bomb het populairst is:

  • In de game mode Bomb is het aan jou de taak om als aanvaller een of twee bommen te planten en de verdedigers moeten deze ontmantelen. Dit lijkt erg op Search & Destroy van Call of Duty of de main game mode van CS:GO.
  • Tactical Realism, dit lijkt op de Hardcore game mode van Call of Duty, waarin je zonder HUD speelt, je kan dus niet bovenin op de kaart kijken en daarop zien waar de tegenstander zich bevindt. Dit zorgt dus voor een realistische feeling. Het is dan erg belangrijk om te communiceren met je teamgenoten en te strijden voor de winst.
  • Secure Area, waarbij het verdedigende team een kamer met biohazard moet beschermen, als de aanvallers iedereen hebben uitgeschakeld in de kamer winnen ze de game.

Bekijk hieronder de R6: Siege gameplay trailer