Infamous Second Son

Action-adventurePEGI 16Playstation

Infamous Second Son is het is het derde deel in de Infamous-serie. De door de speler bestuurde hoofdrolspeler beschikt over superkrachten die spelers gebruiken in gevechten en wanneer ze door de stad reizen. Het verhaal volgt protagonist Delsin Rowe die vecht tegen het Department of Unified Protection (D.U.P.) in een fictief Seattle.

Game informatie

inFAMOUS Second Son is een action-adventure spel dat zich afspeelt in een open wereld en wordt gespeeld vanuit het perspectief van een derde persoon. Je speelt het hoofdpersonage Delsin Rowe, die in parkour-stijl verticale oppervlakken zoals hoogbouw kan beklimmen. Delsin is een Conduit, waarmee hij superkrachten kan gebruiken door materialen zoals rook, neon, video en beton te manipuleren. Deze materialen kunnen worden bewapend (zoals het gebruik van neon om gebouwen op te blazen).

Het gebruik van krachten verbruikt een meter die kan worden aangevuld door krachtbronnen zoals rook van ontplofte voertuigen. Delsin upgradet en krijgt nieuwe vaardigheden door Blast Shards uit te geven die zijn verzameld, die zijn verspreid door Seattle. In de loop van het spel krijgt Delsin nieuwe krachten en wordt hij goed of slecht naarmate de keuzes van de speler zijn moraliteit beïnvloeden.

Bekijk hieronder de trailer voor inFAMOUS Second Son