Counter-Strike: Global Offensive

FPSPCPEGI 18

De doorgewinterde fps-gamers van de vorige eeuw kennen deze serie gegarandeerd. Counter-Strike is de grondlegger van multiplayer first person shooter sinds 1999.  Bij Gammax speel je CS:GO binnenkort op hele dikke Game PC’s met monitoren die Dyac+ technology bevatten. Klik hier voor meer info over Dyac+. Join onze discord en vind andere counter-strike spelers en ga voor Global Elite! Scroll naar beneden voor meer informatie.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 18 jaar mogen geen PEGI 18 spellen spelen.

Producten voor CS:GO

Game informatie

CS:GO was Begonnen als mod voor het spel Half-life en nu uitgegroeid tot een erkend esports game. In Counter-Strike: Global Offensive speel je verschillende game-modes, waaronder de meest gespeelde mode search & destroy, waar je in teams van 5-10 spelers tegen elkaar speelt en probeert een bom te planten bij de tegenstander of juist te voorkomen dat dit gebeurt. Tussen de rondes door kun je wapen en equipment kopen, voor jezelf of voor een teamgenoot. Het team dat als eerst 16 punten haalt wint de game.

Bekijk hieronder CS:GO Gameplay trailer.