Call of Duty: Warzone

Battle RoyaleFPSPCPEGI 18

Release date: 10-03-2020

De populaire Call of Duty variant van het battle-royale genre: Warzone. Spring uit het vliegtuig met jouw squad en zorg dat je als laatste overblijft. Bij Gammax speel je Call of Duty: Warzone binnenkort op hele dikke Game PC’s, met DyAC+ monitoren. Klik hier voor meer info over DyAC+.

Disclaimer: In Gammax hanteren we de PEGI-leeftijdsclassificaties. Kinderen onder 18 jaar mogen geen PEGI 18 spellen spelen.

Events voor Call of Duty: Warzone

Game informatie

Maak vooraf custom classes met perks en wapens uit Modern Warfare of Black Ops, level up om betere wapens te spelen of level je wapens om betere attachments er op te zetten. Voltooi contracten of maak kills om geld te verdienen en daarmee items te kopen om tactisch je voordeel te doen, zoals UAV’s of Loadout, die jouw vooraf geselecteerde wapens en perks bevatten.

Reis door het gebied met auto’s, trucks of helikopters en als je zelf overklast wordt door de tegenstander, wat natuurlijk bijna onmogelijk is, kun je je plekje terug bemachtigen met de Gulag, een 1v1 met een willekeurig wapen, de winnaar mag terug in actie komen! Win door als laatste over te blijven met jouw squad.

 

Naast de normale Battle-Royale mode zijn er nog andere game modes: Plunder en Resurgence. In de game mode Plunder, respawn je automatisch als je genoeg geld op de bank hebt staan, waardoor je teammates je niet eerst terug hoeven te kopen. In Resurgence speel je in een kleine map met minder spelers en respawn je als je teammates het een bepaald aantal seconde overleven. Als je team kills maken dan gaat de timer omlaag. Op een gegeven moment is het niet meer mogelijk om te respawnen, maar deze game modes zorgen voor een hoop actie.

Nieuwe Resurgence Map

Sinds 22 juni 2022 is er een nieuwe Resurgence map uitgekomen genaamd Fortune’s Keep. Benieuwd hoe deze map er uit ziet? Kijk dan de reveal trailer hieronder!