SMITE

MOBANintendo SwitchPEGI 12

Release Date: 8 september 2015

Sluit je aan bij meer dan 35 miljoen spelers in SMITE, het slagveld van de goden! Vecht met de hamer van Thor, verander je vijanden in steen als Medusa, of buig je goddelijke kracht als meer dan 100 andere mythologische iconen.

Game informatie

SMITE is een MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) Waarin je met 5 tegen 5 probeert de basis van de tegenstander te verwoesten!

Ontketen de unieke strategieën, legendarische wapens en wereldschokkende krachten van elke godheid. Regen bliksem neer op je vijanden als Zeus, vermoord vanuit de schaduw als Loki, of transformeer en bedrieg je vijanden als de Monkey King, Sun Wukong. Welke God kies jij?

In tegenstelling tot andere MOBA’s, plaatst SMITE je direct op het slagveld met een actieperspectief van een derde persoon. Van blinde hinderlagen tot gerichte schoten, er wacht een nieuw pantheon van strategische mogelijkheden.

Heb je nog nooit een MOBA gespeeld? Maak je geen zorgen. Auto-buy, auto-level en de deathmatch-achtige Arena-modus laten je meteen in goddelijke MOBA-actie springen.

Bekijk hieronder de trailer voor SMITE