Fall Guys

PartyPC

Fall Guys is een MMO-partygame waarin je met je medespelers steeds chaotischere rondes op een absurde hindernisbaan probeert te overleven tot er één geluksvogel zegeviert!

Game informatie

Baan je duikend en tuimelend een weg naar de overwinning op het ultieme stuntelparcours. Groentje of pro? Solo of in een team? Fall Guys zorgt voor ongeziene hilariteit en plezier. Het enige wat belangrijker is dan winnen? Er ook zo belachelijk mogelijk uitzien! Pak de mafste outfit die je kunt vinden en sluit maar aan: het is showtime!

Competitief en coöperatief: tuimel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen, of trotseer de Blunderdome met max. 3 vrienden!

Steeds nieuwe content: gameplay is altijd weer anders met tijdelijke events en nieuwe gamemodi. Elk seizoen heeft nieuwe outfits, collabs, obstakels en speelwijzes.

Customizen tot de max: kies uit tal van kleuren, patronen, outfits en naamplaatjes. Vier je overwinningen met uitbundige vreugdedansjes en deel je flair met emotes!

Speel ook met grote groepen vrienden in custom games. Kies uit alle shows die er mogelijk zijn en laat zien wie de beste en snelste is!